26 septembrie 2007

BD la Iasi

ATENEUL TĂTĂRAŞI
Strada Pictorului nr.14, Iaşi, Tel/fax: 261846

Dodo Niţă, Mihai Pânzaru-Pim, Alexandru Ciubotariu-Ciubi şi Lucian Amarii-Jup vin să cunoască publicul ieşean la finalul expoziţiei de Benzi Desenate de la Galeriile de Artă Ateneul Tătăraşi. Scopul prezenţei lor la Iaşi constă în promovarea benzii desenate atât ca nouă artă, cât şi ca mijloc modern de comunicare.

Program:
Vineri, 28 septembrie, ora 17.00

Lansare/ prezentare de cărţi de benzi desenate:
Clubul 106, mini-album de BD, scenariu şi desene de Alexandru Ciubotariu, editura Corint, 2007
Le chariot de feu, album in limba franceza, scenariu şi desene de Radu Marian, editura Dobrogea, 2007
Dicţionarul Benzii Desenate din Romania, de Dodo Niţă, editura MJM, 2005.
Atelier Benzi Desenate - care se adresează celor pasionaţi de benzi desenate. Dodo Niţă va susţine o scurtă istorie a BD în Romania, iar Ciubi, Jup şi Pim îi vor consilia pe amatori despre cum se lucrează o bandă desenată.Ciubi va propune un mini-concurs ad-hoc, în care copiii vor completa scurte BD (deja desenate de Ciubi) cu textele lor.

Sâmbătă, 29 septembrie, ora 11.00

Atelier Benzi Desenate şi decernarea premiilor (în benzi desenate) celor mai talentaţi participanţi la concurs.

Mulţumim domnului Benoît Vitse pentru invitaţie şi vă aşteptăm cu drag.

24 septembrie 2007

pisica dintre blocuri

asta e patrata facuta la "festivalul dintre blocuri"
a fost dragut. am jucat si finala concursului de street-ball si a si ramas un desen pe perete intr-un loc drag mie(cred ca printre primele unde am jucat baschet in bucuresti).

21 septembrie 2007

festivalul dintre blocuri

E un eveniment care se va desfasura in parcul din spatele Palatului de Justitie (zona Unirii) vezi pe harta sambata 22 septembrie incepand cu ora 12.
va fi hip-hop, street-dance, graffiti, street-ball, expozitii in aer liber, video-proiectii nocturne, concerte iar alaturi de jumatea plina si corint junior va fi si ceva club 106 si pisica patrata. Se pare ca e un program mai amplu care cuprinde si "noapte alba" si proiectii urban art pe casa poporului si Urban Skillz Festival.
*afisul este prea urat si de aceea am pus doar un fragment

18 septembrie 2007

massive update pe this

pisici patrate noi in galeria this

05 septembrie 2007

expozitie de benzi desenate

la Galeria de Arta a Ateneului Tatarasi din Iasi se deschide azi expozitia de banda desenata cu lucrari de Lucian Amarii (Jup), Mircea Arapu, Alexandru Ciubotariu si o selectie de lucrari de Dodo Nita. Expozitia va fi deschisa pina pe 30 septembrie. Cu trei zile inainte de inchidere, iesenii vor avea ocazia sa ii si cunoasca pe trei dintre ei; Lucian Amarii, Dodo Nita si eu vom fi prezenti acolo.
link din ziarul de iasi.