31 mai 2008

expo INTERVENTII in plina campanie electorala: 9 artisti romani contemporani

Galeria de arta ROLL UP STUDIO PETARTA va invita la vernisajul expozitiei
INTERVENTII in plina campanie electorala
9 artisti romani contemporani
ROLL UP STUDIO PETARTA va invita sambata, ora 16.00, la vernisajul expozitiei fulger “INTERVENTII in plina campanie electorala: 9 artisti romani contemporani.”
Cu o zi inainte de alegerile pentru primaria generala a capitalei, artistii romani atrag atentia asupra adevaratei identitati ale principalilor candidati, aratand, in maniera proprie, ce se ascunde in spatele fetelor fotoshopate de pe afisele lucioase care au impinzit capitala in ultimele saptamani si care sunt mesajele ascunse din textele si sloganurile de campanie.La eveniment au fost invitati toti candidatii luati in vizor de artisti. Au confirmat cu entuziasm prezenta la eveniment: Cristian Diaconescu, Cozmin Gusa, Sorin Oprescu, Codrin Stefanescu, Claudiu Pavelescu.
Artisti:Alexandru Ciubotariu (Ciubi)Stefan Tiron (Megatron)Raluca Ilaria DemetrescuTimotei Nicolae Drob (Nae)Nicolae ComanescuSuzana DanIoana GorzoEugen Paul PopescuMihai Popa
ROLL UP STUDIO PETARTA
Mircea Vulcanescu nr.2-4Sector 1, BucurestiContact: Ioana Calen: 0727 722 644

25 mai 2008

festival BD in Maroc

intre 28 si 31 mai se desfasoara a 5-a editie a festivalului international de banda desenata din Tetouan(Maroc). anul acesta sunt printre invitatii acestui salon. sper, si sunt convins ca asa va fi, intr-o experinta interesanta unde voi descoperi banda desenata din acesta tara iar ei vor descoperi, prin intermediul meu, o parte din cea romaneasca.

...pun pensula pe candidati

un interesant experiment in Cotidianul de Ioana Calen.

22 mai 2008

remix live drawing session

REMIX LIVE DRAWING SESSION eveniment special in cadrul programului "noaptea galeriilor" in noaptea dintre 23 spre 24 mai la galeria Kollector(Str Blănari nr.21) cu Alexandru Ciubotariu/Pisica Patrata, Remus Brezeanu, Timotei(NAE) Drob, Ionut Popescu, Dana Bucataru, Cristian Dirstar, Veronica Solomon, Costin Benescu cu tema orintetativa kaidan “creaturi înfricoşătoare văzute sau nevăzute visate sau inventate şi altele nenumite de calitate, import din Japonia”.

18 mai 2008

13 mai 2008

workshop la otaku fest2

In cadrul otaku festival 2 workshop jucarii personalizate cu SideKicks si Pisica Patrata.
17 mai 2008 intre 12:00 si 16:00 la atelier 35(selari nr.35).

01 mai 2008

expo la alianta franceza constanta

daca sunteti prin Constanta treceti pe la Alianta Franceza (Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 22) unde inca de pe 20 martie este o mica expozitie de banda desenata de-a ... mea. in asteptarea salonului de banda desenata.