22 septembrie 2008

salonul benzii desenate

am reusit sa lansez cu succes site-ul dedicat salonului international al benzii desenate din Romania. este primul site al acestui festival care anul acesta este la editia a 18-a. am facut si o scurta istorie a editiilor anterioare. site-ul va fi permanent actualizat cu noutati. imaginea este afisul editiei de anul acesta care va avea loc la Constanta intre 24 si 26 octombrie.

15 septembrie 2008

urban art

click pe imagine
urban art, festival de proiectii arhitecturale.
in noaptea de 20 septembrie, incepand cu ora 22 imblanzim spiritele orasului cu proiectii pe casa poporului, universitate si... din pacate atat. pe arcul de triumf nu vor mai fi proiectii. am desene in ambele locatii.

10 septembrie 2008

graffiti la carturesti

click pe imagine
Graffiti: vandalism sau arta?
Joi, 11 septembrie, incepand cu ora 12.00 cei mai tari grafferi din Romania vor „amprenta” meshul principal de pe fatada librariei Carturesti. De la ora 18.00, exprima-te la o dezbatere despre Street Art si graffiti. Ii vom privi in actiune, vom discuta despre statutul curentului graffiti si daca acest tip de manifestare este una artistica sau doar un gest de revolta.
Pentru ca joi lansam Graffiti - arta strazii pe cinci continente un album de arta contemporana care expune perspectiva graffer-ului german Nicholas Granz (Keinom).
Featuring: dan perjovschi/vlad nanca/matei caltia/adrian guta/sinboy/marius chivu/konada/oana tanase/milos ivanovici/daniel gontz/ioana calen/pisica patrata/diana dochia/matei branea/irlo/megatron/neon/etc

02 septembrie 2008

Aooleu 4

click pe imagine
Aooleu#4 este gata. Eu am facut(in sfarsit) coperta. Comform site-ului este cea mai reusita aparitie avand contributii amuzante, socante de la artisti noi sau de la cei deja consacrati. Sa ne bucuram de aceste lucruri va avea loc o petrecere de lansare sambata 6 septembrie la Galeria Galeria(de Bufet) Bucuresti la ora 16:00. Veniti si luati-va exemplarul gratuit(in limita stocului disponibil).

01 septembrie 2008

pisicapatrata la... ghidighici

pisicapatrata la Chisinau cu ocazia Interventii 3.
cam asa ar fi trebuit sa arate piesa principala a mea din cadrul programului pe un gard din satul de langa Chisinau, Ghidighici. din pacate "cu ajutorul" localnicilor si al meu ea arata asa acum.
totusi impreuna cu Andy Sinboy am intervenit in diferite locatii din Chisinau...