19 iunie 2010

sezonul 2 de tricouri base

BASE da startul celui de-al doilea sezon din colectia de tricouri BASE Streetwear - suporturi pentru lucrarile a trei artisti care nu mai au nevoie de prezentari - Pisica Patrata, Cage, No Eye Patch.
Primul sezon a debutat acum un an pe aceeasi vreme la B'Estival, cu tricourile Pisica Patrata pe care sigur le-ai vazut in rafturile BASE sau purtate pe strada, prin cluburi, la scoala, la munca sau pe unde nu te gandesti. Povestea continua si e cat se poate de simpla. You support BASE Streetwear and we support the artists. Facem casa buna impreuna si asa am decis sa continuam ce am inceput anul trecut printr-o noua colectie pe care o poti gasi in shop, incepand cu seara de Sambata - 19 Iunie de la orele 21:00 la BASE Cafe pe Strada Sepcari 22 in Centrul Istoric din capitala.
Ce sa faci acolo? O sa fii primul care da ochii cu noile tricouri si primul care poate avea unul. Mai mult - iti cumperi un tricou alb cu artwork-ul unuia dintre artisti din cele pe care le gasesti de Sambata in magazin si iti facem reducere la jumatate cand iti cumperi al doilea tricou din Seria Color Collection. Pe langa asta bei un fresh / cocktail / bere, fie inauntru cu aer conditionat, fie pe terasa( cu vantul ) si dansezi pana se crapa de ziua pe muzici de la Tone si Meeloox. Ce sa-ti mai zicem decat ca daca vrei sa stii mai multe despre noua colectie - ai ocazia sa stai la o poveste cu artistii intr-o atmosfera foarte tare cu oameni misto si muzica buna

08 iunie 2010

pisica patrata la Timisoara

la Timisoara intre 11 si 13 iunie, pe strada Mercy, are loc street delivery.
din program... vineri 11 iunie ora 18:00 Pisica Patrata - performance de street art pe caroserie de masina.

07 iunie 2010

lansare Persepolis

marţi, 8 iunie, la ora 18:30, Editura ART şi Asociaţia Jumătatea plină vă aşteaptă la Café Verona pentru lansarea primei colecţii de romane grafice din România. Pofta de benzi desenate pentru "oameni mari" se va deschide cu Persepolis, autobiografia alb-negru a autoarei franceze de origine iraniană Marjane Satrapi. Invitaţii discuţiei despre cum benzile desenate participă de ani buni la schimbarea la faţă a romanului vor fi Adrian Cioroianu (istoric, eseist, jurnalist şi, nu în ultimul rând, pasionat de BD), Alexandru Ciubotariu (streetartist şi autor de benzi desenate), Miloš Jovanovič (realizatorul Hardcomics) şi Anamaria Pravicencu (Asociaţia Jumătatea plină).

04 iunie 2010

2 linkuri

2 postari noi pe 2 siteuri care vreau de ceva vreme sa intre la blogroll. vickipedia si bucharestbusiness.