24 februarie 2014

PisicaPatrata / KITRA @ Berlin



PisicaPătrată / KITRĂ la Berlin, 2014.

17 februarie 2014

SCENA 5


Povestea noastra e cea a unui erou clasic, Vincent Black. Un artist caruia toate ideile i-au fost furate de o femeie misterioasa il roaga pe Vincent sa i le recupereze. Vincent are un talent special de a vedea “Lumea Ideilor” din jurul nostru.
Implica-te in poveste printr-un comentariu si folosind hashtag-ul #NextFrame! Spune-i lui Rafael Grampá cum arata demonul Madaleanei, iar ideea ta poate deveni realitate. In plus, ai sansa sa mergi la Berlin si sa asisti la crearea ultimei scene si petrecerea ABSOLUT.
Ideile pentru SCENA 5 se pot inscrie pana marti, 18 februarie, ora 16:00. Pe 19 februarie se va anunta ideea castigatoare pentru scena 5. Atentie, selectia de idei se face din toate tarile participante, insa noi ne dorim ideea unui roman ilustrata de Rafael Grampa, asa ca spor si multa inspiratie!

05 februarie 2014

#NextFrame


Acum cateva saptamani cei de la ABSOLUT mi-au povestit despre proiectul #NextFrame, prin care Rafael Grampa o sa lucreze impreuna cu toti fanii brandului la noua lui creatie artistica. Mi-a placut din momentul in care am auzit initiativa – oricine poate decide cum se va termina povestea lui Vincent Black, personajul principal al povestii. Tot ce trebuie sa facem e sa-l inspiram pe Rafael (prin cuvinte, imagini, filmulete, orice) ca scena propusa de noi e cea mai potrivita.
Ideile se aleg din toata lumea, nu doar din Romania, iar castigatorul pleaca impreuna cu mine sa asistam live la desenarea ultimei scene in Berlin. Si la afterparty-ul de acolo, normal.
La fiecare 2 zile pe pagina ABSOLUT se va posta o noua scena din povestea lui Vincent Black, iar noi avem ocazia sa decidem cum se termina. Eu vreau sa dam clasa altor tari si sa fie un roman “pe podium”.
Haide.

Mai multe detalii despre “Next Frame”: http://www.absolut.com/en/collaborations/rafael-grampa/