13 decembrie 2006

arty christmas party cu pisica patrata in tabu

arty christmas party


Foto: Camil Dumitrescu; Pagini realizate de Ana Oprea; Text: Despina Badescu

Alaturi de pisica patrata in pictorial mai apar si obiecte foarte frumoase de Raluca Demetrescu (artist plastic), Carla Szabo (designer), Anda Roman (designer), Alexandra Zabunov (senior art-director). Tabu a realizat acest pictorial dar si mica expozitie cu aceste obiecte de la carturesti magheru in perioada 11 decembrie 2006 - 11 ianuarie 2007.

Va mai amintiti ghirlandele pentru bradul de Craciun pe care le faceam la gradinita sau in scoala primara? Eu am niste amintiri destul de incetosate despre hartie creponata, foarfeca si mult, foarte mult lipici care ajungea pe haine, pe degete, pe fata, pe urechi, pe mobila si, dinfericire, si putin pe rotocoalele de hartie, suficient cat sa le tina unite si sa iasa o ghirlanda.Imi amintesc ca eram foarte mandra de rezultat si uneori ma intreb ce-ar iesi daca m-as apuca sa repet operatiunea „ghirlanda” in prezent. Dar vai, de atunci n-am mai incercat. In schimb, ne-am emotionat cu totii vazand obiectele facute de cinci oameni indemanatici si creativi. Uitati de decoratiunile de serie in culori stas si gânditi-va ca mereu este loc pentru putina arta care sa va impodobeasca bradul care anul acesta va fi, bineinteles, ecologic.

pisica patrata, Alexandru Ciubotariu (desenator) Ati mai vazut-o. Prin oras, desenata pe ziduri. Sau in carne si oase din lut. E patrata si nitel ciufulita. La inceput am speriat-o ca o vom poza inchisa intr-o cutie, dar s-a zbârlit si s-a asezat in centrul atentiei. Pisica patrata este facuta din rasina poliuretanica turnata manual, pictata manual cu pigmenti speciali si compusi de rasina.

Niciun comentariu: