11 aprilie 2007

club 106


am nevoie de comentariile voastre legate de aceasta serie de stripuri, club 106. Va rog lasati un comentariu aici.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Dom'le cum sa va iecsplic io la domniile voastre, chiar daca v-am mai explicat...mie de mic copil care eram, imi placeau minjiutzele astea mici, albe; si cand vad cum alearga ele toata ziua ( all day in engleza, tout le jour in franceza (cred...)pe masa aia de ping pong, ma apuca o dragalasenie fatza de ele, ca imi vine sa le pocnesc non stop. Deci let's cut the crap vorba lu' francezu de mai devreme and sa jucam mingea dom'le!
p.s. Are cineva va rog o paleta cu fatza intoaarsa, ca a mea e cam lemn..domnu' din spatele salii, multumesc frumos...SI CE DACA DOM'LE DACA E A LU NEPOTZELU, PARCA I-O MANANC! pensionarii astia....

Anonim spunea...

Club 106 - Funny, uneori criptic.
Daca vrei sa te adresezi unui public mai larg, ar trebui sa te fortezi oleaca si sa-l faci sa apara in mod regulat (poate nu zilnic, dar de doua ori pe saptamana ar fi OK), si sa "generalizezi" poantele - ping pong everywhere, de exemplu (chiar, Basescu o juca ping pong? :P).
Una peste alta, I miss it. Pe cand episodul de aprilie? :) (bine, bine, ai avut doua stripuri in martie, nu unul singur)
-Eddie

Anonim spunea...

da imi plac stripurile tale , mai ales ca desen, la idee mai trebuie lucrat, cauta un scenarist daca de unul singur nu se poate ca sti si tu ca multa lume face asa...

Anonim spunea...

Stiu ca toata lumea se-ntreaba, intr-adevar, da! da! da! exact! eu sunt! Eu sunt neinteresantul interesant din penultima secventa, viata mea e una foarte interesanta tipica unui inginer ingenios si era si timpul sa apar.

Desigur, joc si ping-pong, chiar am un rever foarte interesant.

Unknown spunea...

pai stii parerea mea: lovely drawing, missing story.

Evident ca e super tare sa ai un serial numai al tau, cu inside jokes pe care sa le guste numai prietenii.

Pe de alta parte, in romania nu prea exista deloc benzi desenate (ok, aproape deloc). Si tot ce apare e super de nisa (culminand cu nisa pe nume "prietenii mei") - pe urma ne miram ca publicul larg nu gusta si nu cumpara comics in romania.

Nu inteleg teama de mainstream. Publicul trebuie cucerit si educat, si cred ca tu, daca ai incepe un nou proiect, ai avea sanse majore sa faci o banda desenata care sa rupa. Multi oameni ar descoperi ca le place genul, in timp publicul de comics din romania ar creste, s-ar dezvolta, ar aparea interese diverse, specializari, nise, etc.

Inclusiv Club 106 ar putea fi descoperit de fani care nu ar fi avut nici cea mai vaga idee ca le-ar putea placea asa ceva - comics - ce chestie.

Deci ca sa trag o concluzie - Club 106 e facut excelent pt. ceea ce-si propune sa fie, dar nu stiu daca e timingul bun pentru un asa proiect.

Claudiu spunea...

mie-mi place club 106. adevarat ca sint familiar cu personajele ce apar din real life. chiar si asa, sint convins ca poate functiona ca serie de sine statatoare. cu conditia ca personajele sa para cumva in contexte mai largi, de masa. un fel de aventuri prin urbanu' contemporan

Anonim spunea...

timotei said:
Imi place ideea,minutiozitatea
desenului, acuratetea liniei(nu sint critic de arta, dar am ceva idee)daaar parca as vrea sa le si inteleg pe unele. Sint trairile tale, tu stii despre ce e vorba in cele trei casete ale fiecarui episod, insa as vrea sa stiu si eu. Sigur ma incanta expresivitatea fiecarui personaj si toate cele cite rezulta din jocul liniei si al culorii, DAR hai, fii mai pe intelesul si al celor care... sa zic nu au pus niciodata mana pe o paleta de ping-pong, sau au uitat cum e sa faci poante, mishto-uri desi te afli intr-o competitie, sau nu au timp, nu au rabdare sa le descifreze, sau cine stie din ce alt motiv pot trece usor peste ele. Si ar fi pacat. Mare pacat.

Anonim spunea...

super. esti, cred (nu am suficiente informatii)deschizator de drumuri, faci cu brio munca de pionierat si-ti apreciez efortul. nu e usor sa creezi de unul singur si scenariu si desenul.

Anonim spunea...

asteptam (noi, un grup fan al "Club 106")urmatorul episod. sintem impatimiti de ping-pong si-ti putem sugera si noi idei din jocul nostru(daca nu te superi si vrei sa le primesti).

Felipov spunea...

Mie imi plac stripurile.Chiar daca sunt ushor prea personale cate o data.
Poti sa faci club 107 unde sa fie mai putin personale.
Tot inainte ciubi

Anonim spunea...

excelent emil!

Anonim spunea...

Am de la multi prieteni poze ... de la tine am stripurile astea ... Cred ca sunt singurele desene pe care le am in comp ... nici desenele mele nu le pastrez (le pun pe cd-uri si gata ... asta spune mult avand in vedere cu ce ma ocup)

Ca banda desenata sunt foarte usor de citit, cu un desen exemplar si o cromatica bine aleasa ...
SuperTari... chiar daca cititorul nu cunoaste "sursele de inspiratie" ...

Ce sa-ti mai spun ... la mai multe ... ca ne place ...

ciubi spunea...

multumesc tuturor.si celor care au inteles ca este o serie conceputa initial pentru un cerc restrans si celor care nu...
Aveam nevoie de incurajarile voastre pentru a trece la nivelul urmator cu seria asta. multumesc

Anonim spunea...

ce sa zic... le urmaresc cu mare placere :)

de grafica nu zic nimic, ca m-am acomodat.
iar de subiecte iar nu zic nimic, ca-s asa personale incat tocmai asta face "club 106" sa fie interesant.

asa deci eu nu m-am plictisit deloc.
abia l-astept urmatorul.

tine-o tot asa/asta nu inseamna sa nu schimbi nimic :)

Anonim spunea...

Sa dau un exemplu.. ce ar face / zice fanii Seinfeld daca o televiziune ar difuza regulat 5 minute in care el si cu gasca sa faca o traznaie (si nu in reluare, ci "the real stuff" in noi scene)?
Cam asa ar fi si cu stripurile lui Ciubi. Acestea cred ca constituie o parte importanta din motorul acestui blog. O data ce le-ai vazut, sigur te vei reintoarce. Isi fac reclama prin ele insele si cred ca asta cam spune tot. :)
Succes!

NewStory spunea...

cred ca ar fi pacat sa "criptezi" mesajele, poate ar trebui sa exploatezi mai mult poantele sociale pe domenii diverse ;)
in rest, stripurile arata foarte bine, sint fresh
bafta