21 decembrie 2009

Revista la PLIC

Marti 22 decembrie 2009 ora 16.00 Alianta Franceza din Moldova Asociatia Oberliht in parteneriat cu grupul literar Human Zone, revista Tiuk, Asociatia Hyde Park va prezinta numarul 1 al Revistei la PLIC cea mai noua si nonconformista publicatie de literatura, arta si atitudine.
contributii: Michele BRESSAN, Ion BUZU, Alexandru CIUBOTARIU, Andrei GAMART, Bogdan GIBOVAN, Nicu ILFOVEANU, INTERVENTII3 DVD, Sanja IVEKOVIC, Vadim LUNGUL, Igor MOCANU & Sanda WATT, Dan PERJOVSCHI, Cristiana RADU, R.E.P. (Spatiu Experimental Revolutionar), Alexandru VAKULOVSKI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Emma spunea...

Cum putem face rost de plic? :)