22 noiembrie 2011

Colectia Radio-Prichindel la Gaudeamus

Vineri, 25 Noiembrie, ora 12 la târgul de carte Gaudeamus de întâmplă prezentarea noii serii a colecţiei Radio-Prichindel, apărută în premieră într-un format inovativ: roman grafic & audio (BD+CD)! Sesiune de autografe în exclusivitate!
Dramatizările radiofonice ale unor cărţi de neuitat, ce au sedus generaţii la rând de auditori, sunt acum accesibile – în variante de benzi desenate , datorate unor artişti din generaţii diferite: Aventurile lui Cipollino de Gianni Rodari (înregistrare din 1961, cu Silvia Chicoş, Ion Manu, Tudorel Popa...) – desenate de Alexandru Ciubotariu-Ciubi; Omul invizibil de H.G. Wells (înregistrare din 1956, cu Octavian Cotescu, Ion Manta, H.Nicolaide...) – ilustrat de maestrul benzii desenate româneşti, Puiu Manu; Tom Sawyer şi Huckleberry Finn după Mark Twain (înregistrare din 1953, cu Silvia Chicoş, Dinu Ianculescu…) – cu desenele lui Ionuţ Popescu.
Invitaţi: Alexandrina Halic, Puiu Manu, Ionuţ Popescu şi Alexandru Ciubotariu (Ciubi) –coordonatorul noii serii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara, as dori sa-mi spuneti de unde pot procura cartile din colectia radio-prichindel?
Am cumparat acum vreo 5 ani cateva,
Insir-te margarite,De-ale lui Pacala, Legenda oualelor rosii, Amintiri din copilarie...
adresa mea de e-mail zmparmand@yahoo.com

ciubi spunea...

de la maginul lor de la sala radio, din cateva librarii(nu stiu care) sau direct de pe site http://www.edituracasaradio.ro/cat-prod.shtml?grp=2&cat=15