24 ianuarie 2013

Deseneaza un peste si salveaza marile



Desen realizat impreuna cu Matei pentru sustinerea aprobarii reformei legii pisciculturii din Europa. WWF, impreuna cu alte organizatii preocupate de mediul incojurator deruleaza o campanie ce are scopul de a influenta acest vot crucial ce are loc in Parlementul European in data de 6 Februarie. Politicienii vor decide daca vor reforma sau nu legislația europeană privind pescuitul - legea curenta a dus la decimrea populatia de pesti din marile noastre. Campania incurajeaza oameni din intreaga Europa sa deseneze un peste – pe care sa-l trimita apoi parlamentarilor europeni din tara lor (automat, pe site-ul campaniei). Poti sa te implici, aici.

6 comentarii:

Edeir spunea...

Este o idee foarte buna, daca nu invatam sa ne protejam mediul inconjurator, ne vom trezi fara el, si din pacate omul niciodata nu stie ce are pana nu pierde.

Unknown spunea...

Foarte haioas realizat! Mesajul e demn de laudat!!!

ciubi spunea...

Multumesc,

Glappy spunea...

Viitoarea pisică pătrată :D. Foarte fain :)

claus web spunea...

Incepe sa se descopere sa ue nu apara, in practica interesul cetateanului, chiar daca totul e lobby de calitate...interesele materiale ale tuturor magnatilor la nivel international nu numai in ue sau in ro, este colosal, banii care se invart in afaceri ilegale in vcare este prericlitat mediul sunt foarte mari. banul dicteaza, din pacate.

Mihai DRPCIV spunea...

Foarte haios! felicitari