03 septembrie 2013

Lansare magazin de jucarii urbane Hedwig

Lansare magazin de jucării urbane Hedwig în GrădinAcuarela(str. Polonă, nr.40).
Pe 5 septembrie, ora 19:00, Acuarela te invită să explorezi lumea jucăriilor urbane la evenimentul de deschidere al magazinului HEDWIG.
Aici vei cunoaște trei artiști din avangarda acestei forme de artă, care vor crea live obiecte unicat. KITRĂ, PISICA PĂTRATĂ și BUZU vor personaliza jucării prin desen, acestea fiind oferite ulterior, prin tombolă, participanților.
În paralel vei vedea jucării prezentate prin proiecție, dar și expuse fizic. Joacă-te cu ele! Dacă îți stârnesc curiozitatea, te așteptăm pe Brezoianu nr. 12 pentru a vedea colecții, personaje din benzi desenate dar și lucrări unicat.
HEDWIG urmărește prin apariția sa să devină centrul de interes al unei comunități de creatori de jucării, ajutându-i să producă sau să-și expună creația.
Sperăm că ţi-am stârnit curiozitatea, te aşteptăm la eveniment !

Un comentariu:

Portal Iasi spunea...

oraselul vesel

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul portal Iasi
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.