29 iulie 2007

club 106

...si a fost club 106 la "motoare" in cadrul "Puzzle Project"(multumim George pentru invitatie). A fost o saptamana frumoasa in care am jucat ping-pong,

in care s-a desenat; s-au completat blank-stripuri, la final am dat premii celor mai reusite
totodata, in ultima zi, am lansat si albumul "club 106".


am refacut si desenul de anul trecut.

august 2006 --- iulie 2007 --- refacut iulie 2007

iar acum lista castigatorilor:
Maria Galea
Cristina Apostol
Nedelea George
exoder ohe
Anghel Andra Cristina
Alex Bucur
Tereza Iovanel
Sickelement Alex Bv
Silvia Minut
Raj 0101 Conut Vlad
George Dramaru
Mihai Vartejaru
Belein Reina Rojas
Benescu Cristian GabrielMara Ambrosie
Oana Garb
Bianca Mihai
Lilicuta
Ilinca Ciocirlan
Ada Musat
Dana Bucataru
Raul Oprea
eu am anuntat castigatorii, dar daca dintr-un motiv sau altul nu au primit instiintarea, castigatorii sunt rugati sa ma contacteze pentru a intra in posesia premiilor.
deasemenea le puteti vedea si pe concursBD si aici bonus alte 2 stripuri foarte reusite din partea lui Dutu si Ionut cele 2 personaje principale care alaturi de mine populeaza stripurile "club 106".

ionut
dutu

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!